Aanbestedingen met oog voor maatschappelijk verantwoord inkopen

Recentelijk heb ik voor meerdere organisaties de aanbesteding begeleid voor warme en koude drankenautomaten, waarbij aandacht bestond voor de onderwerpen circulariteit en duurzaamheid. Steeds meer overheidsorganisaties zien het belang in van maatschappelijk verantwoord inkopen. 

 

De klantvraag stel ik hierbij altijd centraal. Ook met duurzaamheid kunnen mooie resultaten worden behaald in combinatie met een kostenreductie. Vaak wordt gedacht dat duurzaam ook duurder betekent, maar dit is zeker niet altijd het geval! 

 

Door samen met de klant de behoefte te inventariseren stel ik een inkoopstrategie op. De nadruk ligt hierbij op het zo veel mogelijk op het ontzorgen van de opdrachtgever.

Vervolgens leg ik de hele aanbestedingsprocedure uit inclusief de bijbehorende stappen en het tijdspad. Door van te voren duidelijk in kaart te brengen welke inbreng van iedereen wordt verwacht kan het vervolgproces ook soepel doorlopen worden. 

 

Op basis van een fixed price weet u daarnaast precies wat u kwijt bent voor het begeleiden van een aanbesteding.

 

Andere aanbestedingen op het gebied van leveringen en diensten

Hier blijft het uiteraard niet bij! Inmiddels heb ik bijna 10 jaar ervaring binnen de publieke sector op het gebied van het aanbesteden van diensten en leveringen.

Ook voor tijdelijke capaciteitsproblemen op het gebied van aanbesteden kunt u mij inhuren. 

 

Vanaf medio juli ben ik weer beschikbaar voor 24 uur per week!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manifest Mvi Actieplan Gemeente Bergen
PDF – 589,7 KB 341 downloads