Wie ben ik?

Mijn naam is Rob van Ewijk. Mijn achtergrond ligt in de financiële hoek. Oorspronkelijk heb ik na een studie Bedrijfseconomie aan de HEAO ongeveer 13 jaar gewerkt in verschillende financieel functies. Aangezien dat naar mijn idee steeds routinematiger werd, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Na meerdere gesprekken met een inkoopadviseur kwam ik al snel tot de conclusie dat de functie van inkoopadviseur mij enorm aansprak. Enorm afwisselend werk met de mogelijkheid om een substantiële bijdrage te leveren aan organisatiedoelstellingen. 

 

In 2013 heb ik de overstap gemaakt naar de functie als inkoopadviseur. Gelijk ben ik ook gestart met het volgende van opleidingen om daadwerkelijk ook te beschikken over de juiste gedegen kennis om dit boeiende vak ook goed uit te kunnen oefenen. Ik ben in het bezit van de opleidingen NEVI 1 en NEVI 2. Inmiddels heb ik ook de verdiepingsleergang Aanbestedingsrecht aan de Universiteit van Utrecht succesvol afgerond.

 

In 2017 heb ik besloten om parttime als zzp'er aan de slag te gaan. Inmiddels heb ik bij meerdere organisaties mijn bijdrage mogen leveren. Dit bestaat enerzijds uit het begeleiden van Europese en meervoudig onderhandse aanbestedingen, maar daarnaast leid ik ook mensen op die de rol van junior inkoopadviseur willen vervullen. 

 

 

 

 

Cv Rob Van Ewijk
PDF – 1,1 MB 373 downloads